Seleccionar página

 

 

El Col·legi La Purísima-Franciscanas s’internacionlitza

El nostre centre ha sigut seleccionat per a formar part del programa europeu Erasmus+ de 2 anys de formació gràcies al projecte presentat pel Centre a càrrec de l’equip de treball, dirigit per la professora i Cap del Departament d’Anglés Patricia Vicente. El 9 de juliol de 2018, al Saló d’Actes de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Rubén Trenzano Juan, DG Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, ens va fer entrega del reconeixement que acredita la nostra participació al programa.

Després de passar un exhaustiu procés de valoració, només els millors projectes que es presenten a Europa aconsegueixen ser seleccionats. A Espanya en són 473 projectes, entre ells el presentat pel nostre centre.

Aquest projecte, anomenat Inclusion and languages=equal opportunities for all, té com a principal objectiu millorar el treball amb alumnes amb necessitats especials d’atenció educativa i aprendre a donar resposta de manera inclusiva a la diversitat del nostre alumnat.

Aquest projecte suposa un gran assoliment per a la formació del docents i un èxit per al Centre, que, amb el treball presentat, ens situa en el punt de mira internacional.

 

· · · CONOCE MÁS ACERCA DE NUESTROS PROYECTOS · · ·